El rock and roll no és com qualsevol altra música. Descobrir Elvis als 16 anys volia dir el rock, certament, però hi ha una altra cosa que no saps com dir-la i és la que compta.

Temps de rock’n’roll és el llibre d’un lletraferit pel rock, un fil d’històries breus que juntes fan una novel·la impossible. En pàgines denses, però d’una sorprenent lleugeresa narrativa, el protagonista se’ns oferix nu, cru, sense amagar ni l’excés ni el ridícul, ni el passat ni el present que mai acaba de ser com diuen les cançons, però sense música fa més fred.

Un dia saps que mai no hi haurà més discos d’aquell grup, i aquelles lletres no nascudes ja no les escriurà ningú, tu tampoc. T’has fet gran mentre feies com que no, i has follat però no has fet la revolució i les nits comencen a repetir-se i les ciutats se’t fan memòria no només teua, també de parelles i d’amistats i de música compartida.

Amb tot, a qui li importa que la vida siga sempre la mateixa cançó si ens continua agradant? Temps de rock’n’roll la celebra a ritme de The Doors, The Clash, Lou Reed, Bowie, Dylan, Extremoduro, AC/DC, Nirvana, Ramones o The Rolling Stones. Acaben, els temps de rock and roll?

Vols un exemplar? Pots comprar-lo ací.